fredag 26 april 2013

Fem snabba

Planen för dagens intervallpass var att röra på benen lite fortare än normalt. Körde därför inte lika många intervaller som normalt. Det blev idag 5x1000meter.
Kropp, ben och knopp var på topp hela passet. Det var väl inte på någon intervall som det kändes övermäktigt.
Före passet däremot hade jag lite ångest som vanligt men det börjar jag lära mig att det hör till när det vankas intervaller.
På förra tusingpasset hade jag ju, för dem som minns två minuters vila men idag hade jag kortat ner vilan till 90 sekunder.

Tiderna får jag var nöjd med och det kändes skönt att jag sprang den sista snabbast.
3:32 - 3:33 - 3:31 - 3:34 - 3:28.


Idag anmälde jag mig föresten till Sjömarksloppet 10 km. Där kommer jag testa formen, det ska bli oerhört intressant o se vart man står nu.

6 kommentarer:

 1. Det här är bra pass. Lite längre vila men högre fart. Det rekommenderade en kille i klubben med 2:25 på maran. Han tyckte inte att man skulle vara rädd för att vila lite. Några "träningstävlingar" så har du uthållighet i den farten sen :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra, om han springer så fort så verkar han ju kunna sin sak.
   Skönt att springa lite fortare även om uthålligheten får inte är så god.

   Radera
 2. Riktigt fin fart! Det är en utmaning att hålla nere vilan när det ska gå riktigt fort. 90 sek är bra! När jag kör fort tycker jag även vilan går väldigt fort :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vilan går ju på tok för fort ibland tyvärr. Men pulsen sjönk ändå hyfsat mellan intervallerna. Nästa gång får det kanske bli 60 sek vila, vi får se..

   Radera
 3. Svar
  1. Tack Suzan.
   Jag är galet nöjd.

   Radera