måndag 25 mars 2013

Vad har hänt??

 
3:39 - 3:39 - 3:33 - 3:38 - 3:33 - 3:41

Vad har hänt med kroppen? Förstår ingenting...
Ovan ser ni tiderna på dagens tusingar, jag hade aldrig drömt att kunna springa så fort som jag gjorde idag. Dagens sista och långsammaste tusing på 3:41 är snabbare än den snabbaste tusing på alla tusingar jag någonsin sprungit.

Mäkta nöjd med detta, nästan så man får ta fram champagnen o korka upp direkt.

4 kommentarer:

 1. Härligt! En kväll då allt stämde :-). Satsa på att springa maran i sub 4-fart :-)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämde verkligen i går kväll. Hoppas det inte var något tillfälligt. Ska köra tusingar snart igen för att kolla =) Tusingar som egentligen är mitt "hatpass" men nu börjar jag nästan gilla dem.

   Sub4 fart på maran säger du, det är verkligen en rejäl utmaning. Två månader till Stockholm Marathon nu, då gäller det ju att trimma in den farten med många snabbdistanser och långpass med snabba avslut. Ska suga lite på det..

   Radera
 2. Mycket fina tider! Du är verkligen i form nu med både många mil i benen och uppenbarligen riktigt fin fart också. Håller med Lennart - det är dags att höja ambitionen på både mara och halvmara. Visst är 4-fart fort på en mara men varför inte sikta på det...

  Utöver snabba tusingar tror jag mycket på ännu längre intervaller som 2 och 3km. Förra året körde jag 6*3km och det upplevde jag då gav väldigt mycket. Ibland kanske istället köra långpass med 5-10km i snabb avslutning som du skriver.

  SvaraRadera
 3. Ni peppar på mig nu märker jag =)
  Okej, nu kör jag stenhårt för sub4-fart på Stockholm Marathon om typ två månader... Det får bära eller brista men jag ska också träna rejält för det.

  Jo, Tobias. Långa intervaller får det bli. 6x3km låter väldigt maffigt, vilket tempo körde du i då, maratempo?

  SvaraRadera