lördag 30 mars 2013

Hård påskhelg.

I går sprang jag veckans andra intervallpass. Det blev korta intervaller den här gången i form av fyrahundringar. Tolv stycken var planerat men det klarade jag inte riktigt av så det blev istället tio stycken.
2x5x400m med en minut gåvila  och två minuter serievila. Jag var ganska sliten efter den femte så det fick bli lite längre vila där. Jag lyckades ro iland alla tio i ett hyfsat tempo även om det gick lite långsammare mot slutet. Den snabbaste sprangs på 1:15 och den långsammaste på 1:23.

Idag blev det ett enkelt och skönt återhämtningspass. Allt för att förbereda kroppen för morgondagens drabbning.
Då blir det långpass på upp mot 30 km med fartökning mot slutet där jag ska slänga ihop sisådär 8-10 km i fyratempo om allt går vägen. Det kommer nog gå finemang, rapport kommer i morgon.

4 kommentarer:

 1. Vilken maxad helg! Både riktig speed med fyrahundringar och sen långpass på det! Imponerande!

  Har du ffa fokus på maran eller är det halvmaran som lockar mest att göra bra resultat på?

  SvaraRadera
 2. Får nog säga att den största fokusen ligger på maran men jag tror nog att det även kan bli ett riktigt bra resultat på Göteborgsvarvet. Varvet är två veckor tidigare vilket jag tycker är perfekt.
  Fyrahundringar hör för övrigt inte till vanligheterna, kommer nog dröja till nästa gång.

  SvaraRadera
 3. Har du satt upp tidsmål på HM? Känns väl rimligt att iaf sikta på sub 1.20 eller? Förvisso är det en rejäl putsning av PB men din form och vinterträning indikerar väl ändå att det inte är orimligt. Sen är det ju mycket som ska klaffa på tävlingen men sikta mot stjärnorna...

  SvaraRadera
 4. Sub 1:20 är riktigt tufft, det innebär PBx2 på milen för mig =)
  Men det är nog ändå det jag siktar på, 158 sekunder snabbare än förra året ska väl inte vara så svårt..

  SvaraRadera