onsdag 11 december 2013

Efter 1267 kilometer går dom i graven.

Mina gamla skor, Asics DS-trainer 18 har nu gjort sitt efter 1267km. De har funkat väldigt bra och det var med dom jag sprang Stockholm Marathon i somras på mitt nya pb 2:54.
Dom har helt enkelt spruckit i meshen på ett känsligt ställe, nämligen precis där skon viker sig för varje steg.
 
 
Jag köpte ett par nya, nu DS-trainer 19. Jag tror nog att jag kommer att ha många härliga kilometer med dem på fötterna.
Konstruktionen ser lite annorlunda ut på ovandelen så jag hoppas att dom inte kommer att spricka på samma ställe.
Kommer att springa i dom inom en snar framtid, alltid kul att springa med nya skor.
 
Mina nya
 
 
 
I övrigt blev det tio väldigt dimmiga kilometer skidåkning på Borås Skidstadion idag. Stundtals såg man knappt skidspetsarna i dimman så på första varvet var det lite spännande i svängarna.
Spåret är nu strax över en kilometer lång och man kan ju bara hoppas att det inte smälter bort alltför snabbt i värmen.
Jag fick staka hela vägen idag för vallateamet hade skött sig uselt. Lite kämpigt i uppförsbackarna men riktigt bra träning för min minst sagt klena överkropp.
 
 
 1 kommentar:

  1. Ja, alltid roligt med nya skor och DS Trainer är en bra instegssko till lite lättare löpning. På fredag har jag ett inlägg om skovård på gång, på bild där är mina äldsta skor, mina DS Trainer 15 som fortfarande efter 1800 tjänstgör som dubbade vinterskor, kommer säkerligen och för första gången plocka ut 200 mil i ett par skor :-)

    Ja, hittills har det inte varit mycket till vinter för er Vasaloppsåkare, lär väl komma snö snart och stanna kvar, vore konstigt annars!

    SvaraRadera