lördag 15 juni 2013

Nya mål

Den här veckan har präglats av löpvila och förkylning. Perfekt att förkylningen kom nu när jag ändå hade planerat att ta en lugn vecka så här efter mara och andra tävlingar.
Sprang i tisdags och efter det har jag inte sprungit en meter, förkylningen tror jag försvinner snart så jag planerar ett pass på måndag.

Har funderat lite på framtida mål och utmaningar, jag behöver verkligen ha ett mål för att motivera mig. Stockholm marathon 2014 är redan anmält o klart, likaså Göteborgsvarvet 2014 men dessa två lopp är lite för långt fram i tiden.
Göteborg marathon alternativt halvmara har varit en tanke, även Växjö marathon. Bägge i oktober. Kanske lägger in en anmälan dit framöver. Jag har ju nya mål i sikte både på mara och halvmara-distanserna.
Borås 6-timmars kommer jag definitivt springa igen, det var ett riktigt trevligt arrangemang förra året. För er som inte provat tidslopp kan jag verkligen rekommendera det.

I väntan på dessa lopp la jag i kväll in en anmälan till Sveriges största terränglopp, Lidingöloppet den 28 september. Jag är inte alls terrängtränad så nu har jag hela sommaren att slipa på formen inför Lidingö.
Det blir första gången för mig och det är en oerhört bra motivationsmotor och mål att sträva efter, det pirrar redan lite i magen när jag tänker på det.


7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Aha! den vite kenyanen ska upp och röja på lidingö! Hade jag inte vart i Berlin då hade jag bjudit upp på duell ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, så får det bli. Känner mig taggad till tusen, bara förkylningen vill ge sig så...
   Berlin låter ju inte heeelt fel heller. Det snabbaste marathonloppet i världen! Platt som en bordskiva.

   Radera
 3. Jäklar vad kul, nästa år får det bli min tur att debutera på Lidingö. Jag räknar givetvis att du beskriver allt om det senare! (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas.
   Ja, det ska bli riktigt skoj. Har inte varit lockad av Lidingö innan men på senare tid har jag blivit mer o mer sugen.
   Följ med här på bloggen så får du följa min träning o laddning inför L, även en racereport lär det väl bli.

   Radera
 4. Grymt! Ser fram emot följa din träning fram till LL.

  Det loppet blir mitt stora mål i år (speciellt med tanke på missödet på Kungsholmen...). Då är det bara att köra igång med backarna. Med din grundträning så kommer du klara av LL fint. Har du satt upp tidsmål än? Silvermedaljen är väl given att sikta mot men frågan hur mycket mer man kan sikta mot utan att gapa över för mycket :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tobias.
   Ja det här ska bli skoj. Förstår att det är ditt stora mål nu.
   Jag har inget tidsmål förutom medaljtid än så länge. Har lite svårt att föreställa mig hur banan är så här första gången, går ju inte att jämföra med platta asfaltslopp.
   Kanske jag benar ut ett klart mål framöver, vi får se.

   Radera